TERESA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Arxiu Històric Electoral Teresa
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Teresa. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
CerCAT Teresa
Primer cercador territorial en valencià a Teresa (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Teresa - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Teresa - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Teresa (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Teresa - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Pertany a la comarca de l'Alt Palància, a 24 km. de Segorbe. El poble va ser fundat pels "Noradors de Bejís" després de la Reconquesta. Es situa a 630 metres del nivell del mar.
Teresa - Viquipèdia
Teresa, també conegut com Teresa de Begís, és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Begís, Toràs, Viver, Xèrica i Sacanyet. Al seu terme s'han trobat deixalles de l'Edat del Bronze.
Teresa de Begís - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, dins la zona de parla castellana del País Valencià. El lloc formà part originalment del terme de Begís, de la jurisdicció del qual se separà el 1552. El 72% de la població activa treballa en el sector primari.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT