TORAS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Torás
Web oficial de l’Ajuntament de Toràs, municipi de la comarca de l’Alt Palància (Castelló). El seu portal inclou informació del seu ajuntament, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, l'oratge, les festes de Toràs, i enllaços.
Arxiu Històric Electoral Torás
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Toràs. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
CerCAT Toràs
Primer cercador territorial en valencià a Toràs (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Estació d’Aramón Javalambre
L'estació Aramón Javalambre és una estació d'esquí del grup Aramón (Ibercaja i el Govern d'Aragó) situada a la serralada de Javalambre (Terol). Disposa de sis quilòmetres de pistes d'esquí repartits en 8 pistes amb set remuntadors.
Estació de Toràs - Camping Los Clòticos
Ruta de l’Estació de Toràs al Càmping Los Clòticos. Ruta des de la via verda fins al camping los clòticos per una senda de terra. La distància recorreguda és de 6,6 quilòmetres. Altitud mín: 800 m, màx: 952 m. Desnivell pujant: 82 m, baixant: 205 m.
Javalambre
Pic situat al sud d'Aragó, a la comarca de Gúdar-Javalambre (província de Terol i la serralada del mateix nom). L’altura és de 2.020 m. Hi ha una xicoteta estació d'esquí, la qual disposa actualment de sis quilòmetres de pistes, Aramón Javalambre.
Programa de festes de Toràs
Comença el 3 de setembre amb volteig de comapanes i el pregó i finalitza el dia al 13 de setembre amb la retirada de les barreres i neteja de plaça. Els organitzadors de les festes es reserven el dret de modificar l'orde i l'horari dels actes programats.
Serra del Toro
La serra del Toro és una serralada situada als estreps orientals del Sistema Ibèric. La serra es troba situada al límit entre la comarca de l'Alt Palància (País Valencià) i la província de Terol (Aragó). És un sistema muntanyenc dins del Sistema Ibèric.
Serra Espina
La serra Espina o de Pina és una aliniació muntanyosa situada entre les comarques valencianes de l'Alt Millars i l'Alt Palància. Cal no confondre aquesta serra amb la serra de l'Espina ni amb la Serra Espina (Mont-ros) situades més al nord.
Torás - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Toràs - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, dins l'àrea de llengua castellana del País Valencià. L'església parroquial (Santa Quitèria) depèn de la de Begís. Els masos són pràcticament deshabitats. El lloc pertanyia a la jurisdicció de Begís, d'on se separà el 1842.
Torás - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Torás (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Torás - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. A l'Alt Palància, entre les poblacions de Viver i Begís, a 9 km de la carretera nacional Sagunt-Burgos. Sembla que esta població va ser fundada pels musulmans de Begís.
Toràs - Viquipèdia
Toràs és un municipi de la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Barraques, Begís, Teresa, El Toro i Viver. Els sectors econòmics són: l'agricultura (ametler, olivera, pomes i hortalisses) i la ramaderia: ovelles i granges de porcs i avícoles.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT