TORRECLARAMUNT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de La Torre de Claramunt
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt, municipi de la comarca de l’Anoia. Informació del municipi i el seu valuós patrimoni (el castell). Serveis, entitats locals, informació, agenda d'esdeveniments, etc, ...
Casa Noguera
Fundada el 1870 a la Plaça Nova, al costat de la catedral de Barcelona. Elaboració artesanal d'embotits. Els fundadors van iniciar la seva activitat a la primera cansaladeria de la Plaça Nova de la Torre de Claramunt (Anoia).
CerCAT Torre de Claramunt
Primer cercador territorial en català de CerCAT a la Torre de Claramunt a la comarca de l'Anoia.
Club Voleibol La Torre de Claramunt
Amants del volei, amants de l'esport. La Torre de Claramunt Vòlei Club fou creat l’any 2012 per amics amb ganes de gaudir d’aquest esport. Des d’aquell moment el club ha anat creixent de manera constant. Actual temporada el club compta amb 5 equips.
Comunicació, Educació Afectiva i Creixement Personal
Web de l'equip de comunicació de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UAB. Espai d'Atenció Integral a la Persona (La Torre de Claramunt/Barcelona). Informació sobre les activitats de formació que es poden dur a terme a l'Institut Gestalt.
e-anoia.cat
Serveis de comunicació i publicitat a l'Anoia. Directori d’empreses. Serveis de comunicació i publicitat de portal nacional amb presència a la comarca de l'Anoia. Possibilitat d'oferir tota la informació de la seva empresa al preu més econòmic.
El Nostre Poble “La Torre de Claramunt”
Pàgina informativa de La Torre de Claramunt feta pels alumnes de cicle mitjà del CEIP La Torre de La Torre de Claramunt. Treballs de les ZERs. El nostre poble és La Torre de Claramunt. És un poble una mica petit…
Església de Sant Joan Baptista
Documentada de l'any 1157 i construïda per al servei religiós dels seus estadants. Fins el 1868 va ser una sufragània de la parròquia de Santa Maria de Calramunt. El vell edifici romànic va ser substituït per un nou temple barroc cap al s. XVIII.
Federació Anoienca de Comerç i Serveis
La Federació Anoienca de Comerç i Serveis, constituïda l’any 2007 és l'entitat que representa els interessos dels emprenedors/es dels diferents subsectors del sector comercial i de serveis a la comarca de l'Anoia, la vinculació és voluntària.
Grallers d'Igualada - des de 1989 fent-la sonar
Grup de gralles i tabals de l'Anoia amb 20 anys d'historia. Un grup de grallers creat, format i consolidat a la ciutat d'Igualada, per bé que part dels components provenen de pobles veïns (l'Espelt, Sant Martí de Tous, La Torre de Claramunt i La Pobla).
La Torre de Claramunt - Enciclopèdia.cat
Municipi d'Anoia, a la conca d'Òdena, a la vall de la riera de Carme (part límit nord-occidental del terme), a l'indret de la confluència amb el riu de Gost. El municipi comprèn els pobles de Vilanova d'Espoia i la Torre Baixa i la caseria de la Serra.
La Torre de Claramunt - Idescat
Dades de La Torre de Claramunt, de l'Institut d'Estadística de Catalunya, sobre població i economia d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Població i societat, economia, moviments de població, nivells d’instrucció, coneixement de català, …
La Torre de Claramunt - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de La Torre de Claramunt, Anoia. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
La Torre de Claramunt - Viquipèdia
Localització de la Torre de Claramunt respecte l'Anoia. l'Anoia. Dades municipals. Gentilici, Torredà, torredana. Població (2005), 3.063 hab. Entitats de població: la més important és la Torre Alta amb 1418 habitants.
NoEtPerdis.com - Mapa de La Torre de Claramunt
Mapa d'equipaments munipals de La Torre de Claramunt: cementiri, poliesportiu, bombers, centre cívic. Mapes plànols, plànols turístics, mapes comercials, carrers… Relació de comarques de Catalunya, fotos aèries, …
PSC La Torre de Claramunt
Nova junta encarregada d'organitzar les diferents activitats Soci-culturals que és realitzin al local que el PSC de La Torre de Claramunt ... Web del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) a La Torre de Claramunt (Anoia).
Restaurant Castell d'Orpi
A l’Anoia, envoltats de natura i pedres mil·lenaties. Diferents espais per celebrar els millors àpats familiars, casaments, comunions, reunions d'empresa. Us proposem gaudir dels diferents plats representatius de la cuina catalana.
Romanyà Valls
Preimpressió, impressió de llibres, enquadernació, gestió d'estocs de llibres, etc. Des dels inicis el 1956, la impremta Romanyà Valls ha tingut un compromís amb la innovació i la tecnologia d'avantguarda, i un equip en procés constant de capacitació.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT