VALLBONADANOIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Vallbona d’Anoia
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia, municipi de la comarca de l’Anoia. Tràmits i gestions municipals, llocs d'interés, mapa de carrers, directoris d'empreses i altres informacions d'interés turístic i empresarial.
Ball del Roser Vallbona d'Anoia
Informació de la Festa del Roser de Vallbona d'Anoia (Anoia). Una tradició que participa d'una religiositat popular entorn de la Mare de Déu del Roser, ensems que d'uns rituals fortament arrelats en la comunitat local. Ofici religiós i festa.
C.F. Vallbona
Espai oficial del Club de Futbol Vallbona d’Anoia, en un dels municipis més petits de la comarca de l'Anoia. El C.F. Vallbona es va fundar l'any 1924. Història, el planter, resultats i enllaços.
Casa de Colònies Castell de Cabrera
Pàgina de la Casa de Colònies Castell de Cabrera, situada entre Vallbona d'Anoia i Capellades a la comarca de l’Anoia. Informació general de la casa, les activitats, preus, llogar, com arribar-hi i instal·lacions.
Castell de Cabrera
Pàgina de les Cases de Colònies Castell de Cabrera de Vallbona d’Anoia (Anoia). Ofereix serveis de colònies escolars, crèdits de síntesi, colònies d’estiu, estades esportives, cases de colònies, i turisme familiar.
Castell de Leonard
Pàgina dels vins i caves Castell de Leonard. És una petita empresa familiar que elabora vins i caves artesanalment i de disseny amb una producció limitada. Informació, filosofia i productes. Des de Vallbona d'Anoia (Anoia).
CEIP Josep Masclans
Pàgina del Col·legi Públic “Josep Masclans” de Vallbona d’Anoia, a la comarca de l’Anoia. Informació de l’escola, activitats, cartellera, dossier de pares, preinscripció i matriculació. Informació del poble de Vallbona d’Anoia.
CerCAT Vallbona d'Anoia
Primer cercador territorial en català de CerCAT a Vallbona d'Anoia, a la comarca de l'Anoia.
Club Ciclista Vallbona d'Anoia
Espai oficial del Club Ciclista Vallbona d'Anoia, a la comarca de l’Anoia. El lloc de trobada de tots els ciclistes de l'Anoia Fotos Club, sortides, enllaços i arxius. Informació general i dades de les activitats organitzades.
Col·lectiu Camí Ral
El Col·lectiu Camí Ral va nèixer l’any 1999 amb l'objectiu de revifar culturalment i lúdicament el poble de Vallbona. Està format per un grup de vallbonencs i vallbonenques, obert a tothom que hi vulgui participar des de la iniciativa popular.
Esquerra Vallbona d’Anoia
Web oficial d’Esquerra Vallbona d’Anoia (Anoia). Grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya, les accions que hem realitzat fins ara, les nostres propostes de futur i per fer-te partícip del nostre projecte de poble.
Falcons de Vallbona d'Anoia
La Colla de Falcons de Vallbona d'Anoia és una colla falconera. L’entitat és una associació sense anim de lucre de cultura popular i tradicional catalana, dedicada a la construcción amb figures humanes. Fundada l’any 2009, té faixa de color blau cel.
Fermsa
Fermsa, amb més de 30 anys d'experiència en el món de la metal·lúrgica, és una empresa ubicada a Vallbona d'Anoia (Barcelona). Disposa d'un equip humà amb una gran experiència en el sector i maquinària d'última generació.
Inac
Empresa dedicada a la sonorització, il·luminació i audiovisuals. Disposa de material de primeres marques del mercat amb el qual ofereix el millor servei. L’activitat es basa en serveis relacionats en un entorn cultural, empresarial i esportiu.
Parròquies de Sant Bartomeu, Sant Pere i Immaculada Concepció
Pàgina informativa de les parróquies de de la comarca de l’Anoia: Sant Pere de Masquefa, de La Immaculada Concepció de La Beguda, i La Parròquia de Sant Bartomeu de Vallbona d'Anoia. Informació parroquial relativa.
Partit dels Socialistes de Catalunya
Secció local del PSC, amb notícies sobre el municipi, la comarca i la resta del país. Amb l'objetiu de donar la màxima informació possile us fem a mans aquesta web del PSC de Vallbona d'Anoia. Aquí podreu trobar les nostres notícies.
Restaurant La Fonda del Saumell
Ben a prop de l'estació del tren, i a tocar de l'Ajuntament, trobareu el Bar-Fonda Saumell, de llarga tradició hostalera a Vallbona. Ambient agradable i familiar. Menú i bons àpats com carn a la brasa, escalibades, i cuina casolana. Obert cada dia.
Serveis Urbans Anoia
Gamma de productes i serveis per als municipis. Cal tenir present, que no solsament ens limitem als serveis aquí esmentats, sinó que degut a la nostra experiència en gestió municipal, podem donar una resposta positiva a totes les vostres necessitats.
Vallbona d’Anoia - Piera Edicions
Guia d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Dades generals, breu història, mejar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. També hi ha serveis web disponibles.
Vallbona d'Anoia - Idescat
Estadística de Vallbona d'Anoia d’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment natural de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Xiuxiueig
Xiuxiueig és la publicació semestral del Col·legi Públic Josep Masclans de Vallbona d’Anoia, a l’Anoia. L’elaboració és a càrrec dels alumnes dins l'horari de llengua catalana. L’equip de redacció està format pels alumnes de 1r i 2n de C.S.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT