VALLDALMONESIR


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de La Vall d’Almonesir
Web oficial de l’Ajuntament de La Vall d’Almonesir, municipi de la comarca de l’Alt Palància /Castelló). El portal inclou informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, l'oratge, comerç, allotjaments, festes i entitats.
Arxiu Històric Electoral Vall de Almonacid
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre La Vall d'Almonesir. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Associació Cultural Castell d'Almonesir
Primera associació cultural en català a la comarca de l'Alt Palància al municipi de La Vall d'Almonesir, que limita amb el d'Algímia d'Almonesir. Completa informació del castell, objecte de l'entitat, seccions i dades d'interés de l'Alt Palància.
Castell d'Almonesir
Dades d'interès, mapa, accessos, localització, història i estat actual. El castell es troba sobre una elevada muntanya en el terme municipal de la Vall d'Almonesir, prop d'Algímia d'Almonesir. Abandonat des de segles, parcialment arruïnat.
CerCAT La Vall d'Almonesir
Primer cercador territorial en valencià a La Vall d'Almonesir (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
la Vall d'Almonesir - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a l'àrea de llengua castellana del País Valencià, vessant meridional del central de la serra d'Espadà, a la vall mitjana de la rambla d'Almonesir. El terme comprèn els despoblats de Sant Joan d'Almonesir i de Torre-somera.
La Vall d'Almonesir - Viquipèdia
La Vall d'Almonesir (en castellà, Vall de Almonacid) és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Algímia d'Almonesir, Almedíxer, Castellnou, Gaibiel, Xèrica, Matet i Navaixes. Taula de continguts.
Sèries Vitals Anuals - La Vall d'Almonesir
Inventari de batejos, enterraments i matrimonis, en la població de La Vall d'Almonesir, entre els anys 1.610 i 1.852. Seminari d'Estudis sobre la Població del País Valencià. Fulla confeccionada per J. S. Bernat amb l'autorització dels recopiladors.
Serra d’Espadà - Viquipèdia
La Serra d'Espadà és un gran massís muntanyós i parc natural amb innombrables fonts, frescs barrancs, i frondosos boscos d'alzines sureres. Localitzada entre les comarques de l'Alt Millars, Alt Palància i la Plana Baixa.
Vall de Almonacid - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Vall de Almonacid - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de La Vall d'Almonesir (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Vall de Almonacid - Turisme Castelló
Dades del municipi, medi social, recorregut i paisatge. A 8 km. de Segorbe, vessant meridional de la serralada d'Espadà. Limita amb Matet, Algimia de Almonacid, Gaibiel, Segorbe i Castellnovo. Origen musulmà, fins al s XIII Jaume I la conquerí.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT