VECIANA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Veciana
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Veciana, municipi de la comarca d’Anoia. Dades sobre l'Ajuntament, informacions municipals, cultura, serveis, calendari, cartografia, turisme rural, esdeveniments i mapa de localització de Veciana dins l’Anoia.
Cal Gironella
Masia del s. XVI situada tocant el camí de la Manresana a Veciana (aprop de Prats de Rei) al Molí de la Roda. A la casa encara s'hi troba una premsa, un cup i altres eines per a l'elaboració del vi i l'explotació del conreu del blat i l'ordi. Activitats.
Casal La Salle
Casal situat a Veciana, a l'Anoia, en un indret tranquil i agradable a 650 m. Ideal per passar uns dies de descans o realitzar activitats a la natura ja que està envoltat de camps i boscos. La finca disposa de grans espais per a fer caminades.
CerCAT Veciana
Primer cercador territorial en català de CerCAT al municipi de Veciana, a la comarca de l'Anoia.
Molí de la Roda
Casa de colònies situada a Veciana amb capacitat per a 120 persones, camps d'esports i pisicina. Important casalot que fou casa senyorial dels barons de Segur (es coneix també com Molins de Segur i, antigament, rebia el nom de Sobirà o Guardiol).
Veciana - Anoiadiari.cat
Actualitat d’aquest municipi des d’anoiadiari·cat, el primer diari digital de la comarca de l’Anoia. Amés les seccions: Societat política esports cultura internet economia medi ambient educació gent enquestes entrevistes receptes.
Veciana - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa de Veciana, a l’Anoia, del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (2007): 175 hab. Extensió: 38,89 km². Densitat de població: 4,49 hab./km². Altitud: 653 m. Nuclis: Veciana, Montfalcó Gros, Sant Pere del Vim, Santa Maria del Camí i Segur.
Veciana - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Veciana, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Veciana - Idescat
Estadística de Veciana de l’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment natural de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Veciana - SE de l’Anoia
Molí de la Roda Església parroquial romànica de Santa Maria Església romànica de Sant Miquel de Veciana Església romànica de Sant Pere Desvim o del Vim Església romànica de Santa Maria del Camí Forat a la Roca de Cal Garsa.
Veciana - Viquipèdia
Veciana és un municipi situat a la comarca de l'Anoia pertanyent a l'Alta Segarra. Entitats de població: Montfalcó Gros, Sant Pere del Vim, Santa Maria del Camí, Segur i Veciana. Evolució demogràfica i enllaços externs.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT