VILANOVADELCAMI


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Vilanova del Camí
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, municipi de la comarca de l’Anoia. El consistori vilanoví, història sobre el municipi, la seva situació geogràfica, cultura i festes, medi ambient, serveis i pàgines municipals ...
Casanovas Sirvent
Casanovas Sirvent, Joguines i Bicicletes a Igualada i a Vilanova del Camí. Casanova Sirvent és una empresa familiar dedicada a la venta al detall de joguines, bicicletes, accessoris, papereria, perfumeria, disfresses i altres articles de regal.
CEIP Joan Maragall
Hereu de l'antiga escola rural, és actualment el centre d'ensenyament més gran de la comarca de l’Anoia, amb gairebé 600 alumnes. L'escola està situada al sud de Vilanova del Camí, al barri de Santa Llúcia. Visita, serveis i activitats escolars.
CEIP Pompeu Fabra
Centre d'ensenyament públic, que imparteix segon cicle d'educació infantil i primària. El claustre està format per 16 mestres, especialistes d'educació infantil i primària, educació especial, anglès, música i educació física. Vilanova del Camí.
Ceràmiques Rocandi
Empresa fundada pels Srs. Roque Conchillo i Candido Lucena al 1992 a Vilanova del Camí (Anoia). Dedicada a la venda de material ceràmic, gres per paviments, ceràmica per a revestiment de parets de banys, cuines, dormitoris, patis, terrasses, ...
CerCAT Vilanova del Camí
Primer cercador territorial en català de CerCAT a Vilanova del Camí, a la comarca de l'Anoia.
Club Esportiu Anoia
Club de Vilanova del Camí, dedicat al futbol base. Resultats i classificacions dels equips de futbol del Club Esportiu Anoia. El club participa en les categories de: pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Apartat de tots els equips.
Club Handbol Vilanova del Camí
El Club Handbol Vilanova del Camí és una entitat esportiva adreçada a al promoció de l’handbol, en especial el foment de l’handbol femení, on ha aconseguit grans èxits, jugant a primera nacional. Els inicis del club i l’escola d’handbol. 130 socis.
Colla Excursionista de Vilanova del Camí
Nova web d’aquest col·lectiu que organitza excursions per als seus socis de forma periòdica. Les excursions són conduïdes per vocals que coneixen l'itinerari a seguir, per tant és aconsellable no circular en cap cas per davant d'ells.
De Què Parlem? - Vilanova del Camí
Web del programa De què parlem? de Ràdio Nova, presentat per Aitor Bernal, Núria Montoro i Daniel Rio. En aquesta web posarem les novetats del programa, avenços sobre el contingut dels pròxims programes i un munt de novetats.
Esbart Dansaire Vilanova del Camí
Web oficial de l’Esbart Dansaire Vilanova del Camí, a la comarca de l'Anoia. Seccions: Notícies, buscar, calendari d'actuacions, descàrregues, enllaços, enquestes, enviar notícies, fòrum, fotos, fotos nostres, història, …
Esportiu Vilanoveta C.F.
Espai del Esportiu Vilanoveta C.F., equip de futbol de tercera regional de Vilanova del Camí (Anoia). Dades generals, organigrama, calendari, proper partit, classificació, equip, estadístiques, socis, patrocinadors, fotos i enllaços.
Finques Subirana
Empresa dedicada al mercat immobiliari a la zona d'Igualada, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí. Els serveis abracen tota la gamma del mercat immobiliari tant en pisos com locals comercials, Compra-venda, lloguer, torres i cases...
Galtés
Galtés és una empresa del grup empresarial Altis, dedicada a la formació de conductors i a altres cursos de conducció com camions, nàutica, seguretat, … Permisos i tests online. L’altra branca de l’empresa són les assegurances.
IES Pla de les Moreres de Vilanova del Camí
L'institut va començar el 1989 en l'immoble del CEIP Pompeu Fabra. L'IES, que ara té poc més de 500 alumnes, està situat al barri de Santa Llúcia un complex de 5.000 m² amb pistes esportives, sala d'actes, gimnàs, bar i 29 aules amb llum natural.
Independents per Vilanova del Camí - IPV
Pàgina dels Independents per Vilanova del Camí, a la comarca de l’Anoia. Veïns amb veu. Informacions del municipi i de l’IPV, IPVtv, IPV a You Tube, properes accionsi activitats, i els butlletins IPV (descàrrega en PDF).
Laboratori Central d’Acústica
Entitat compromesa amb el bon fer professional o “lex artis” en l’àmbit de la protecció contra la contaminació acústica i compromesos amb la qualitat del treball prestat als nostres clients. Sóm una empresa que ens basem en la nostra capacitat tècnica.
Martí Marsal i Riera - Reparació d’Intruments
Web de Martí Marsal i Riera, unb músic igualadí que fa uns mesos ha obert un taller de reparació i restauració d'instruments de metall a Vilanova del Camí. Reparacions de tot tipus (soldaduress, bonys, mecanismes,...). Restauració d'instruments antics.
Milar Martinez
A Igualada i a Vilanova del Camí, imatge i so, telefonia Movistar i fotografia digital a Milar Martinez. Ofertes en fotografia digital, televisió i música, el servei tècnic i gran assessorament. I si et perds, tenim la gama més àmplia de navegadors GPS.
Museu de l’Aigua Molí de Rigat
A la dreta del riu Anoia, prop la confluència d’aigües de la riera de Castellolí amb l’Anoia. Seu del Museu de l’Aigua, important col·lecció propietat de Ròmul Gavarró i Castelltort. Fons bibliogràfic i d’aparells, atuells i estris que l’home ha fabricat.
Parc Fluvial de Vilanova del Camí - Riu Anoia
El procés de restauració natural i rehabilitació d'aquest, segons la redacció del Pla Director de riu Anoia. El Pla contemplava la descontaminació gradual del riu i la restauració d'aquest espai fluvial. S'ha recuperat part de la flora i de la fauna.
Protectora Arcoiris
Des de el nostre petit refugi us volem convidar a participar en un nou projecte en defensa dels animals. Necessitem gent disposada a protegir-los i a cuidar-los; i per aconseguir-ho precisem de la vostra inestimable col·laboració.
Ràdio Nova 107.7 FM - Comemissores
Ha estat escola de ràdio de molts professionals del mitjà a l’actualitat, veu i referència de les informacions i notícies de Vilanova del Camí i comarca de l’Anoia i la sintonia més pròxima al tarannà dels seus oients. Ràdio d’entreteniment i servei.
Ràdio Nova 107.7 FM - Web Oficial
Pàgina de l'emissora de ràdio de Vilanova del Camí, Ràdio Nova. Els inicis de Ràdio Nova es remunten a la meitat de la dècada dels 80. Ha estat escola de ràdio de molts professionals del mitjà a l’actualitat. Actualment pertany al grup ComRàdio.
Tagzania - Vilanova del Camí
Pàgina d’aquest servei internacional, que uneix etiquetes amb llocs. Etiquetes més properes enxarxa sant sadurni montcau jacint gelida funicular fonts ... Usuaris més propers pguerrer kuitos enxarxa jrojo ...
Temps al Temps
Temps al Temps és un blog de Nuriyoko des de Vilanova del Camí (Anoia), dedicat al temps. Informació metorològica amb mapes i gràfiques, xarxes socials, addites al temps, imatge satèl·lit, radar, temes, arxius del blog, altres blogs del temps i links.
Valentí Fotògrafs
Web de Valentí Fotògrafs. Reportatges de Bodes. Fotografia d'Estudi. Digital. Moda. Books. Comunions. Àlbums Digitals. Vilanova del Camí (l’Anoia).
VIII Sant Silvestre 2006 de Vilanova del Camí
Prova en ruta de l’últim dia de l’any. L’hora de sortida és les 18 h. i el lloc la Plaça del Mercat de Vilanova del Camí. Són 5.000 m. en superfície d’asfalt del circuit urbà. Avituallaments: A l'arribada Coca i moscatell per tots els participants i aigua
Vilanova del Camí - Idescat
Dades de Vilanova del Camí, de l'Institut d'Estadística de Catalunya, sobre població i economia d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Població i societat, economia, moviments de població, nivells d’instrucció, coneixement de català, …
Vilanova del Camí - LaMalla.net
Apartat de notícies locals de Vilanova d’aquest diari. LaMalla.net és un diari digital en català. Amb informació de caire generalista, posa especial èmfasi en les notícies relacionades amb el món local i tot el que envolta el món d’Internet.
Vilanova del Camí - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Vilanova del Camí a l'Anoia. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Vilanova del Camí - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Vilanova del Camí.
Vilanova del Camí - Viquipèdia
Vilanova del Camí és un municipi de la comarca de l'Anoia. Bandera oficial de Vilanova del Camí. La seva localització respecte l'Anoia. Dades municipals. Gentilici: Vilanoví, vilanovina. Població (2005): 11.555 habitants.
Vilanova del Camí: Instal·lació Campanes
Instal·lació avançada de casacota.cat, de les campanes del campanar. La grossa, St. Hilari (550kg) al primer pis del beffroi. Fotos de la instal·lació de Vilanova del Camí. Vista de les campanes Santa Maria (350kg a dalt) i Sant Hilari (550kg a baix).
Vols llegir?
El programa de recomanacions literàries de Ràdio Nova de Vilanova del Camí en col·laboració amb la Biblioteca de de Vilanova del Camí. Presentació, llibres, els + venuts, llibre digital, relats curts, observatori i xarxes socials. Novetats editorials.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT