VIVER


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Viver
Web oficial de l’Ajuntament de Viver, municipi de la comarca de l’Alt Palància (Castelló). El portal inclou informació del seu ajuntament, el poble, directori local, turisme, galeries de fotos, serveis, l'oratge, participació i apartat multimèdia.
Arxiu Històric Electoral Viver
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Viver. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
CerCAT Viver
Primer cercador territorial en valencià a Viver (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Club Deportivo Viver
Espai oficial de CD Viver de 2a Regional Grup IV (Temporada 2011/12). Història, l’equip, classificació, calendari, notícies, multimèdia, l’equip infantil i botiga de material del Club Deportivo Viver. Viver és un municipi de la comarca de l’Alt Palància.
Església de la Verge de Gràcia
L'Església parroquial de la Verge de Gracia i a l'Àrcángel Sant Miquel de Viver (Alt Palància) està situada en la Plaça de l'Àngel i va ser construïda a principis del segle XVII, si bé compta amb ampliacions i reformes posteriors...
Estació de Xèrica-Viver
Xèrica-Viver és una estació de la línia C-5 de la xarxa de Rodalies Renfe de València situada al nord del nucli urbà de Xèrica a la comarca de l'Alt Palància de la província de Castelló. L'estació forma part de la línia Saragossa-València.
Francesc Diago - Enciclopèdia.cat
Francesc Diago, Viver, Alt Palància, 1560 — València, 1615. Historiador. Prengué l'hàbit dominicà a València el 1578, i fou lector de teologia al convent de Santa Caterina de Barcelona i prior (1603) de Sant Onofre de València.
Francisco Diago - Viquipèdia
Francisco Diago (1562, Viver, Regne de València, actualment a la Província de Castelló - 1615). En acabar els estudis obtingué el doctorat i la càtedra de teologia. Diferents estudis de caràcter històric donaren lloc a un nombre important d'obres.
Via verda Ojos Negros tram 2: Masadas Blancas - Navaixes
La diversitat d'espais per què discorre la via permet el coneixement de paratges de l'interior de la Comunitat Valenciana de gran interés, tant per l'entorn natural com pel patrimoni cultural que alberga. Atravessa 14 termes municipals.
Viver - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Viver - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià, a la vall del Palància, avall del Collado Royo. Un sector envoltat pel terme de Xèrica. S'estén des de l'alt d'Herragudo (1 076 m.), la penya d'El Águila i altres contraforts.
Viver - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Viver (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Viver - La Llum de les Imatges
Pàgina de la Fundació La Llum de les Imatges, amb breu informació turística del municipi de Viver (Alt Palància). Els principals llocs per a visitar al poble, les seues festes parroquials fotografies i alguns enllaços relacionats.
Viver - Turisme Castelló
Dades del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. S'hi arriba per carretera, la N-234, i per ferrocarril, línia Sagunt-Saragossa, fins a Xèrica. Va ser fundada per En Marc Porci Cató, l'any 193 a. C. Al 1237 fou conquerida pel rei En Jaume I.
Viver - Viquipèdia
Viver és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Xèrica, Teresa, Toràs, Barraques, Pina i Benafer. La economia agrària ha quedat marginada pel sector serveis ja que Viver és una típica localitat estiuenca.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT