XERICA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Arc de l'Hospital
Situat al carrer del Rei En Jaume del municipi de Xèrica (País Valencià). Construcció d'estil gòtic militar del s. XV. Al seu costat es trobava l'antic hospital del poble. De planta rectangular i accés lateral en rampa. En l'actualitat es troba mutilat.
Arcs de Xèrica
Eixideta a Xèrica del Grup AFCastelló. Xèrica és un municipi del País Valencià de la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Sacanyet, Teresa, Viver, Benafer, Caudiel, Gaibiel, Navaixes, Altura i Les Alcubles (aquest darrer a la comarca dels Serrans).
Arxiu Històric Electoral Jérica
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Xèrica. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Carta del Rei Pere el Cerimoniós a Pere de Xèrica - Viquitexts
Carta del Rei Pere el Cerimoniós a Pere de Xèrica, datada del dia 12-07-1344, i escrita en el català de l’època. En Pere per la gratia de Deu Rey Darago de Valencia y Mallorques, de Cerdenya, è de Corcega, è Comte de Barchinona al noble è amat …
CerCAT Xèrica
Primer cercador territorial en valencià a Xèrica (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Colla Calderona
Pàgina web de la Colla Calderona, feta per Juan Antonio Bort. La Colla Calderona és un grup que realitza curses de muntanya. La web conté un directori de rutes per tota la Comunitat Valenciana, galeria de fotografies, events, enllaços, rutes 2011-2012.
Embassament del Regajo
L'embassament del Regajo, situat al municipi valencià de Xèrica (Alt Palància), és un embassament del riu Palància construït entre 1951 i 1959 amb una capacitat de 6,60 Hm³. La presa de gravetat amb planta recta i sobreeixidor superior.
Ermita de Sant Roc de Xèrica
L'Ermita de Sant Roc de Xèrica (Alt Palància) és un edifici religiós (s. XIII), construit pels mestres Pasqual Julve i Pere Bonarés, seguint l'estil gòtic de Reconquesta. Ubicada al carrer de la Cort de la vila i sobre una construcció àrab anterior.
Església de Santa Àgueda de Xèrica
L'Església de Santa Àgueda de Xèrica (Alt Palància, País Valencià) és un temple religiós del segle XVIII construït amb estil barroc pel mestre picapedrer Miquel Garcia. La capella de la comunió es neoclàssica. Descripció.
Església del Crist de la Sang de Xèrica
L'Església del Crist de la Sang, al municipi valecià de Xèrica (Alt Palància) és un edifici religiós construït al segle XVII amb estil barroc, encara que posteriorment fou reformada amb un estil neoclàssic. L’església és de planta rectangular.
Estació de Xèrica-Viver
Xèrica-Viver és una estació de la línia C-5 de la xarxa de Rodalies Renfe de València situada al nord del nucli urbà de Xèrica a la comarca de l'Alt Palància de la província de Castelló. L'estació forma part de la línia Saragossa-València.
Jérica - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Jérica - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Xèrica (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Jérica - La Llum de les Imatges
Pàgina de la Fundació La Llum de les Imatges, amb breu informació turística del municipi de Xèrica (Alt Palància). Els principals llocs per a visitar al poble, les seues festes parroquials fotografies i alguns enllaços relacionats.
Jérica - Turisme Castelló
Dades del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. A la comarca de l'Alt Palància, a 521 m. sobre el nivell del mar. Extensió de 78,57 km² i té diversos accessos: la N 234, la via fèrria C-5. Des de Castelló s’ha de fer transbord a Sagunt.
Novaliches
Poble (484 m.) del municipi de Xèrica (Alt Palància), a uns 2 km de la vila, a la dreta del barranc de Benafer. L'església de Sant Miquel és sufragània de la de Xèrica. Fou municipi independent al s XIX. El 1840 hi tingué lloc la batalla de Novaliches.
Premis Literaris Vila de Xèrica
L'ajuntament convoca i porta a efecte el concurs literari. Premis de narrativa, de poesia i per a treballs d’alumnes d’educació infantil, primària i secundària. És la sisena edició, i el balanç és altament positiu. S'hi presenten molts treballs.
Torre de l'Alcúdia
La torre de l'Alcúdia, torre de les Campanes o torre mudèjar de Xèrica és una torre d'estil mudèjar situada a la part alta de la vila de Xèrica. És un dels pocs monuments d'estil mudèjar presents al País Valencià. Té la torre mudèjar.
Via Verda Ojos Negros
La via verda d'Ojos Negros Altura pel costat del càmping municipal. La Via Verda d'Ojos Negros, o Via Minera és una via verda que parteix de les antigues mines de ferro d'Ojos Negros (Terol) i finalitza en Algímia d'Alfara a Castelló. Té 161 km.
Via verda Ojos Negros tram 2: Masadas Blancas - Navaixes
La diversitat d'espais per què discorre la via permet el coneixement de paratges de l'interior de la Comunitat Valenciana de gran interés, tant per l'entorn natural com pel patrimoni cultural que alberga. Atravessa 14 termes municipals.
Xèrica - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a l'àrea de llengua castellana del País Valencià. El carrer de Jaume I volta la vila pel sector antic, fins a la plaça d'El Olmo o del Mercat (amb una interessant font de marbre negre). Església parroquial de Santa Àgata.
Xèrica - Viquipèdia
Xèrica és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Sacanyet, Teresa, Viver, Benafer, Caudiel, Gaibiel, Navaixes, Altura i Les Alcubles (aquest darrer a la comarca dels Serrans). Continguts.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT