XOVAR


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Chovar
Web oficial de l’Ajuntament de Xòvar (oficialment Chovar), municipi de la comarca de l’Alt Palància. El portal inclou informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, la Mancomunitat de l’Alt Palància, l'oratge, ...
Arxiu Històric Electoral Chóvar
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Xóvar. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Castell de Castro
Forma part de la Serra d'Espadà, i l’emplaçament es troba aturonat al cim del mateix nom a 787 m. Domina un camp visual que abasta des de les Agulles de Santa Àgueda a Benicàssim fins al Cap de Cullera, des de Penyagolosa fins els Columbrets.
CerCAT Xóvar
Primer cercador territorial en valencià a Xóvar (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Chóvar - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Chóvar - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Xóvar (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Chóvar - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Situat a la comarca de l'Alt Palància, al Parc Natural de la Serra d'Espadà. Es troba a 19 km. de Segorbe i a 18 km. de La Vall d'Uixó, amb 93 habitants. Paisatge muntanyós.
La Posada de Xòvar
Casa rural a Xòvar (Alt Palància). La Posada de Xòvar és una casa històrica del segle XIX, que ha estat totalment restaurada mantenint elements arquitectònics i incorporant totes les comoditats per assegurar una estada tranquil·la i agradable.
Rutes btt a Chóvar, Comunitat Valenciana
Eslida-Nevera-Ajuez-Xòvar+Eslida, La Vall-Assuevar, Cinc pics Serra d’Espadà (IBP190), Excursió per la Xarca de la Devesa, Xovar, Repetidor, Hembrar de 23 Km, Bellota-Xovar-Eslida-Xovar (IBP 99), Xovar-Artana, Xovar-Eslida-Ain-Assuebar, …
Xóvar - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a l'àrea de llengua castellana del País Valencià, estès al vessant meridional del sector central de la serra d'Espadà, a la vall de capçalera de la rambla d'Assuévar, formada entre la mateixa carena de la serra.
Xóvar - Viquipèdia
Xóvar (en castellà i oficialment, Chóvar) és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Aín, Fondeguilla, Assuévar, Eslida i Soneixa. Conreu de l'ametler i de l'olivera, i l'elaboració d'un excel·lent oli.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT