CITY OF aNGELS

Peculiar pel·lícula amb una direcció força surrealista, cosa bona ja que és difícil actualment trobar alguna película que ens pugui sorpendre. Tota la peli es mou en una atmosfera estranya, una acció lenta sense gaires dialegs que acaba i tu tens la sensació de conèixer poc els protagonistes. És un cine innovador però l'experiment no els hi surt molt molt bé, de fet trovo que el guió és massa inconsistent i millor si no intentes justificar les coses que veus (ja se sap, en temes del senyor tot és questió de fe). A destacar alguns molt bons secundaris i tenir cura amb els moments de "verguenza ajena".

(possibles preguntes a fer-se un mateix: i quants angels hi ha?, i de què estan fets?, i la seva roba no fa pudor? i per què no van en boles?etç etç.).

OPINIÓ

Llàstima perque la peli podria haver estat una gran peli, però aquí hi ha hagut molt poca ambició, no s'ha volgut entrar en matèria pròpiament dita i sobren massa moviments que van de cara al diner. Es a dir, massa holliwoodense el film però tot i això l'ambientació és molt atípica, hi ha com un aire surrealista que considero una llàstima que s'hagi desaprofitat de tal manera. Hi ha bons moments i fins i tot grans moments (tenim grans interpretacions), però la sensació general és fluixa.