BRaVEHEaRT

Cine del bo. Només algunes escenes o algunes frases que o busquen massa el riure fàcil o provoquen allò de "verguenza ajena" (afortunadament són molt poques). Estem davant d'una película sèria, conduida amb molta professionalitat i interpretada amb molt talent.

Posats a criticar potser és un pel tòpica i massa idealitzada, a l'heroi tot li va bé i quan les coses li van malament, llavors tot li va malament i clar, tampoc és això. Possiblement sigui per aquesta raó que la peli no serà un clàssic, no obstant està molt ben filmada i conté grans moments.

OPINIÓ

Vale, la típica película que va d'un heroi guapo i que acaba de màrtir amb el cor d'una futura reina que serà molt i molt bona, i que també va de les super-bones persones que són tots els amics de l'heroi, i de lo dolents que són els malvats dolents (valgui la redundància). Això fa molta pudor a holliwood i per norma aquestes s'acostumen a llençar a la paperera. Malgrat tot, estem davant d'un bon llargmetratge, molt ben dirigit i a vegades excepcionalment interpretat, aquí si troba cine del bo i hi ha moments certament sublims. Serà tot lo idealitzada que es vulgui però quan una película és bona, és bona, i aquesta és una película bona.