MaD CITY

Interessant película d'interessant argument i interessants actors amb interessants dialegs, de fet tot en la peli és interessant però aquí la direcció crec que no està a l'altura. Sincerament, amb dos monstres com en Travolta i el Dustin sorprèn que s'hagi filmat tot això amb tant poques pretensions.

Lo millor sens dubte els actors, quan estan sols els dos protas pues chapeau, i l'Alan Alda aquest també ho broda, de fet com la majoria, i a més com que és un film denúncia doncs un no s'arrepenteix d'haver-lo vist, però realment aquí hi ha hagut un problema d'ambició cinèfila.


OPINIÓ

Aquesta pelicula no ha tingut una gran campanya publicitària darrera i per tant quasi ningú sabia que existia, però és un bon film i s'hauria de veure, li falta algo de ritme algunes vegades i masses poques vegades notes la tensió del moment, però no és previsible i està molt ben pensada, el que passa és que sembla que l'hagin dirigida sense creure en el seu èxit, sense ilusió, i per això no va guanyar cap oscar, suposo.