SHAKESPEARE IN LOVE

Bellíssima película sense cap tipus de desperdici: un magnífic argument amb un cuidat guió, unes interpretacions brillants i una direcció perfecte fan d'aquest llargmetratge un molt apropiat exemple del que són els clàssics moderns.

A saber, hom veu com en Will (Willi pels amics) escriu la famosa obra romeu i julia inspirat en les seves pròpies vivències amb una tal Viola, establint un paral·lelisme metafòric amb el que serà la ficció de l'obra i la realitat de la vida.

OPINIÓ

Magnífica, no hi ha paraules, només acabar la película ja veus perque li van donar tota aquella colla d'oscars i és que difícilment es pot fer millor cine que aquest. Els actors sembla que hagin nascuts per fer aquestes interpretacions, tota la película t'aconsegueix traslladar al passat a l'època de la inspiració i un cop t'hi sumergeix entres en una espiral d'euforia canalitzada a través del teatre que et fa venir moltes ganes de saltar de la cadira i començar a recitar uns versos apropiats a ple pulmó. Hi ha moments fantàstics, d'una bellesa fotogràfica impresionant, d'alguna manera tot lo bo i millor del cinema s'ha posat d'acord en unir eforços alhora de crear aquesta película i els hi ha sortit en conseqüència, chapeau.