SLEEPY HOLLOW

Brillant película molt molt molt ben ambientada, amb un color fascinant que t'hipnotitza i uns dialegs perfectes, una trama perfecte, uns actors perfectes, ... tot sembla perfecte i sens dubte ho és en el primer terç del llargmetratge a on s'aconsegueix una ambientació i un misticisme realment increibles.

No obstant, a mesura que avança la película el fantasma deixa de ser tan fantasma i sembla que quasi el puguis palpar, el misticisme es perd poc a poc i el film va desembocant cap a un thriller (això si, brillant) fins a arrivar al final a on ja no queda res de màgia del principi. Tot queda massa ben lligat i el desenllaç et deixa amb un pobre gust de boca.

OPINIÓ

En Tim Burton és una garantía. Aquí torna a deixar la seva imprenta personal en una película que recorda a "eduardo manostijeras", a "drácula" d'en Coppola, i lamentablement a multitut de thrillers ja cap al final de sleepy hollow. Però si de simbologies es tracta, la película que més se li assembla és "El nom de la rosa", d'en connery.

Llàstima perque la película es va perdent i perdent fins a arrivar a un final una mica pobre, al meu gust.