THREE KINGS

Impresionant. Un començament explosiu amb tints surrealistes: veus la situació tant descontrolada que no rius, se't queda el somriure congelat i l'únic que fas és intentar pair tot el que vas veient. Se'ns dubte una visió dels soldats que no és ni típica ni tòpica, però això no és res, tot just t'estan preparant. Aviat començarà l'acció i a un ritme frenètic començaràs a veure situacions cada cop més compromeses que acabaran per superar-te.

La película descansa a la meitat per després tornar a arrencar encara amb més força que abans. L'únic que no t'agradarà serà, si tens mala sort, alguns inexplicables riures (de caràcter sàdic i nazi) que potser se senten a la sala a on hagis anat.

OPINIÓ

Impresionant, just quan ja no hi havia esperances de trobar una gran película aquest any, just llavors apareix THREE KINGS, conmovedora película amb unes interpretacions molt perfectes, però si s'ha de destacar a algú serà sens dubte el director, seu és el mèrit d'haver fet una película valenta, utòpica, i amb uns resultats excel·lents, per mi estem davant d'una obra mestra.