LINCAWEB

OPINIONS

Molt bé pel Lincaweb. Encara no el coneixia. Si vols pots afegir la meva URL
Una abraçada:
Xavi Iglesias
xavi.iglesias@redestb.es

LINCAWEB-

Hola Xavier, felicitats soc en Josep Lluís Garcia, no sé si em recordarás. Recordes quan jugabem a Handbol, que pasava a buscar-te a casa teva. Ja fa molts anys. Fa cinc anys que visc a Anglaterra on treballo en la medicina privada. Ja havia entrat altes vegades a LINCAWEB, però fins avui, no he vist que era teva de nou felicitats.
Josep Lluís Garcia
Willenhall
Anglaterra

LINCAWEB-

Benvolgut Xavier: He tornar a la web i he quedat de bell nou meravellat, i és precisament d'això del que vaig a parlar-ne. Sobretot he d'agraïr-te el detall de CTV (perill d'insensibilitat del català). Crec que ets una persona que tens les coses molt clares. He tractar de queixar-me (a CTV), precisament pel mateix, i ara, darrerament ho faig constantment perque tindré que augmentar l'espai contractat(necessite una o dues meges més per a poder posar tota la informació)
Una abraçada als germans de llengua.
Joan Camarena i Bellver
CASTELLÓ DE RUGAT
PAÍS VALENCIÀ

LINCAWEB-

Encantat de la vida!
He visitat això, i collons la gent com es mou, no pareu de fer coses que em sorprenen, crec que encara algun dia gràcies a Internet podrem prescindir de la cultura "Española" a anar per a la nostra i la Anglesa que són les que de veritat importen.
Gràcies i A10!
Pol Clota
//// Catalunya
e.mail: mailto:pol@grn.es
Visit my home page:
http://ww2.grn.es/pol

Do you want to send GSM messages?
http://ww2.grn.es/pol/GSM
Check my music:
http://ww2.grn.es/pol/table.htm
ftp://ftp.grn.es/pub/sound

LINCAWEB-

De vez en cuando he visitado tus páginas y es encomiable el trabajo que realizas. A veces me pregunto cómo puedes .......tanto, pues el índice que has construido es realmente muy completo y trabajoso. Tenías razón cuando me decías ......(a propósito he puesto un banner anunciado LINCAWEB en la página de enlaces directos a los proveedores, trabajos como el tuyo vale la pena que sean conocidos).
Manel Barberán Padilla
Barcelona -
manbar@ctv.es
http://www.ctv.es/USERS/manbar

LINCAWEB-

Em permeto posar un enllaç a la meva web de la teva
que he trobat molt interesant.
Gracies i Andavant,
Antoni Vidal Robert
almogaver@redestb.es
http://www.geocities.com/thetropics/2970

LINCAWEB-

Hola xavi,
Aquest cap de setmane vaig anar a la masia que ting al terme de Folgueroles,"el Folch", i tot lleigin el 9NOU, vaig veura l'entrevista i l'adreça de LINCAWEB, Així de senzill. Ara mateig posarè un link a la teva pàgina. Ah, et felicito per la teva WEB!. Es collonuda!. Ho dirè als companys que facin un cop d'ull i posin un link a les seves págines.
SALUT!! FELIÇ 1997 NANU!!!!!
Vicenç Ramoneda - Sentmenat - CATALUNYA.

LINCAWEB-

Hola Xavier.
Gràcies per a LINKAWEB. M'agradat molt (i es dir poc) la teva WEB i veuré de linkarla a la meva quan puga, en un lloc destacat per suposat.
Salutacions i bon Nadal.
Jaume J.
(País Valencià)
La lliteratura de C.F. en la Web de Jaume
http://www.ctv.es/USERS/jmarch/home.html
mailto:jmarch@ctv.es

LINCAWEB-

Hola Xavier:
He visitat la nova pagina de Lincaweb, i et felicito perque conte moltisima informacio. Es un bon treball.
Joan Campanera
jcampa@ctv.es
Sabadell

LINCAWEB-

He visitat la teua pagina.
has fet molta feina i molt útil.
Vaig naixer el mateix any que tu, el 1.960, tinc 2 fills (Jordi de 5 anys i Josep de 1 any). Domine poc la confecció de les webs, pero crec que pot ser una eina molt bona per la comunicació lliure en la nostra llengua. Estic montant "EL Tendur" que trobe que ja has vist, i despres tinc la meua petita pagina personal. la casa de la foto es on vivim. he posat el link de la teua pagina en les webs favorites de "el tendur".
Per cert si no saps que vol dir la paraula tendur, el dire que es la manera que tenim de nomenar, al meu poble Ontinyent, el que els castellans anomenen "mesa camilla". Es una petita joia de la llengua catalana que conservem al meu poble.
salutacions i bon any 1.997
Josep Belda i Sanchis

LINCAWEB-

Benvolgut amic:
A sa propera modificacio, he decidit fer la la meva web en català. He vist sa teva web, LINCAWEB I es molt bona!. A més tenc pensat arraglar moltes coses i fer-la molt diferenta.
Adeu.
Andreu Oliver Cirerol
Mallorca

LINCAWEB-

Gràcies per LINCAWEB, ja era hora que a Internet sortís quelcom, que ens permetés el que no podem fer a la premsa (perquè les publicacions en català son escases) ni a les Tvs (només n'hi ha una) Però ara tenim una autèntica Autopista tot en català.
Això és únic. Que segueixim l'exemple. Gràcies.
Pere Vila
TERRASSA

LINCAWEB-

He vist la vostra bonica WEB i m'ha agradat molt la recopilació de Webs en català, en la que ja n'envio tres.........
I ara pregunto: Que vàreu estar al dinar dels MOLERA ?
No sabia que un descendent d'En Eusebi Molera estigués tant ben introduit per Internet.......
Rebeu una cordial salutació.
Carles
CARLOS ILLA CASANOVA
http://www.redestb.es/personal/carlosilla

LINCAWEB-

Estimat company, he vist la teva web i estic impressionat, tant que crec que suprimiré el servei de navegació i el desviaré a la teva fulla. Ara però, sols volia felicitar-te per l'any nou i desitjar per a tots un pròsper any per a la nostra llengua i cultura.
Fins la pròxima."V.Donet"
P.d. El torne a demanar disculpes per la pobresa del meu vocabulari però em passa com a la majoria del valencians majors de 35 anys " soc pràcticament analfabet em la llengua pròpia escrita "
"Lincaweb" es una pàgina molt complerta,m'agrada!
Atentament:
Francesc Carreras , DMV
http://www.redestb.es/personal/fran_carreras/
E-Mail: fran_carreras@redestb.es
CATALONIA - SPAIN

LINCAWEB-

Salut, company, i agraït per la tasca que dus a terme amb la teva pàgina. Interessantíssima per a tots aquells que vulguem conèixer què es fa per Internet en la nostra llengua. Tingues per segur que la visitaré sovint per a veure què hi poses de nou.
A veure quan podrem tenir la CT, m'apunto a la iniciativa del Vaqué.
A rellegir.
Ark
Ark's Homeless Pages adresses:
Arkham House: http://www.redestb.es/personal/ark
Arkane pages: http://www.geocities.com/Athens/5992

LINCAWEB-

I have just been browsing the Andornet magazine and come across the English pages that are under construction. I have read a few of the other English pages and they are fine but could do with a little grammatical improvement to be fully professional. As an English writer involved in on-line publications, if there is anything that I can do, not to translate from Catalan but to help edit the translated text, please feel free to ask. I am in Belgium at the present but will be in Andorra after Christmas but you can contact me via this address at anytime.
Yours
Cedric Blacker
Traduït Diu:
He estat voltant per Andornet i he arrivat a les teves pàgines d'Anglès en construcció. Són bones, He llegit una mica d'altres pàgines en Anglès però els hi faltaria un petita millora gramatical per tal de ser plenament profesionals. Com que son un escriptor anglès de publicacions on-line, si hi ha alguna cosa que pugui fer, no traduïr del català, però ajudar en l'ediciódel texte publicat, si us plau, diguem-ho lliurement. En l'actualitat estic a Bélgica però estarè a Andorra després de Nadal encara que pots contactar amb mi sempre en aquesta adreça de mail.
Vostre: Cedric Blacker

LINCAWEB-

Em plau més el fet de poder visitar una WEB com aquesta.
Et felicito per la pàgina i m'alegra comprovar que tenim un espai per donar a conèixer la nostra cultura. Suposo que mica a mica ens van enetenent arreu del mon.
No cal dir que tinc l'intenció d'enllaçar desde la meva modesta pàgina aquesta adreça que tant m'ha agradat.
Enhorabona i a reveure.
Toni
LINCAWEB-

Noi, m'has deixat de pasta de boniato recuit. Només he pogut mirar la teva pàgina una miqueta però ja ho faré amb deteniment. Mentrestant...
F E L I C I T A T S !!!!!!!!!!
Don gust entretenir-se en un lloc així.Gràcies. Fins a la propera.
Jordi Alcalde.
LINCAWEB- Gràcies :)), m'he ficat bermell i tot. Però, no en fas un gra massa?

Hola Xavier. He vist la teua web, està bé. Hi tens molta feina eh?
T'agrairia que introduires la informacio del teu web a Vilaweb. Es a la pagina Fer URL.
Es el millor mecanisme per a no perdre'ns.
Gracies per la recomanacio que fas de VilaWeb.
Atentament
Vicent Partal
LINCAWEB- D'acord, ho he fet.

Hola!
Felicitats pel reportatge que t'ha publicat El 9 Nou. N'hem fet una notícia al nostre Diari Electrònic d'Osona al Dia, amb un altre link inclòs.
Pel que fa a la presència d'Osona al Dia a Lincaweb, seria millor que col.loqués l'URL següent: http://www.osona.com ja que el que hi tens és l'antic. Encara funciona però qualsevol dia el desconnectarem. La teva iniciativa és molt interessant. Estàs fent una gran feina, per la llengua i pel país. Felicitats una vegada més.
Esperem les teves propostes i suggeriments per Osona al Dia. Salutacions
Miquel Macià
Estem oberts a tots els suggeriments, propostes i col.laboracions que creguis interessants. Considera "Osona al dia" com si fos a casa teva. Estarem en contacte.
Salutacions
Albert Anglada
SCG Aquitania, SL
LINCAWEB- Moltes gràcies

Por cierto, LINCAWEB suena muy bien. Pienso que te estás consiguiendo una web seria y muy completa y además agradable de ver. En definitiva, te felicito y te animo en tu trabajo, puesto que como tú mismo dices es una "feinada". Pienso que eres muy exigente contigo mismo, porque realmente te está quedando muy bien. Por último, decirte que he hecho un enlace recomendado LINCAWEB desde mis páginas de LA AGENDA DE DIRECCIONES HTML.
Recibe un cordial saludo.
Manuel Barberán Padilla
Barcelona
manbar@ctv.es
http://www.ctv.es/USERS/manbar
LINCAWEB- Gràcies Manel, ets un geni, i les teves paraules tenen un valor doble.

Hola, he visitat la teua web i m'he quedat al.lucinat en veure la quantitat d'informació que compté. Tinc que felicitar-te, primerament per les explicacions tan completes que has fet de la nostra llengua i cultura, després perque, potser és el millor web que he trobat en catala. Des del meu quasi infant web, t'anime a seguir endavant, i si ho creus oportú adhereixes la meua web al índex de webs en català. També full dir-te que he conversat amb CTV (tenim el mateix proveedor) .........................en català.Crec que si ens unim podem aconseguir-ho. Podriem fer una campanya per aquesta causa. no creus?
Visita la meua web i signa el llibre de visites
www.ctv.es/USERS/bellver
ENDAVANT I FORÇA
LINCAWEB- Si es lamentable, denigrant, aviam si aquí tambè arriva la normalització. Gràcies per tot.

Esta escrita en català tot i que la tenim encara que portar a corretgir ja que hi han algunes faltes ortogràfiques, en tot cas espero que ens poseu un link en la secció d'esports o on ho cregueu convenient. Gràcies per la vostre atenció, i felicitats per aquesta web, per el diseny i sobretot el gran servei que esteu donant. Cordials salutacions.
Futbol Shop Barcelona
Mark Llobet i Baxarias
e-mail mllobet@scsinet.es
URL http://www.scsinet.es/futbolshop
LINCAWEB-Gràcies també.


Torna a Opinions. O directament a