LINCAWEB

OPINIONS

Bona tarda:

Em permeto d'adreçar-me a vosaltres per a demanar-vos la inclusió a la vostra base de dades de la nova pàgina de la Federació del Districte de Sant Andreu del Partit per la Independència. Tot seguit us en dono les dades:
..............................................................................
Aprofito l'avinentesa per felicitar-vos i encoratjar-vos en el vostre projecte.Us informo, també, que la nostra modesta pàgina ja conté un enllaç cap aCERCAT-LINCAWEB i que, per part meva, miro d'assabentar tothom qui puc de lavostra existència i adreça.
Agraint-vos per endavant la gestió, us saluda,
Jordi Muns

LINCAWEB- .

Hola, em dic Joan Genís. Tinc 16 anys i sóc Internauta per addicció. Emplau molt veure coses com Lincaweb, crec que son necessaries. També m'haplagut veure que hi ha el link a la meva web personal. Però hi ha una errada, al link Genís apareix primer com si fos un cognom i és el meu segon nom. El meu cognom real és Valverde. Agrairia molt que canvièssiu l'errada sisplau. Gràcies. La resta es correcte.
Joan Genís
P.M. Ah, si no es demanar massa, m'agradaria incloure a la meva web un"form" per realitzar búsquedes directes a la base de dades, juntament amb una imatge per destacar el mitjà (LINCAWEB). Gràcies

LINCAWEB- .

Adieus Xavier!Te mercegi fòrça per ton messatge que m'a fach plaser. Soi plan content deveire que mon pichon lexic t'a interessat. Sabi pas se meriti l'onor dedintrar dins las paginas de LINCAWEB, mas de totun es plan agradiu!
Amistats !
Maime Boisset

LINCAWEB- .

Senyors,
Perpinyà la catalana us saluda !
Us regracio sincerament pel vostre amable encoratjament i per l'interès quemostreu per Perpinyà la Catalana.
Evidentent estem disposats a collaborar i a rebre, amb gran satisfaccio,totes les vostres suggestions.
Us fem sabre que també disposem d'un adreça a Catalunya Sud, est tracta dela Delegacio de la Vila de Perpinyà a Barcelona
Rambla de Catalunya 15,2on,1a
08007 Barcelona
Fins ben aviat al www.perpinya.com

LINCAWEB- .

Gràcies per inclui nostre reviste a la portada de LINCAWEB amb les novetats destacades y al banc de dades, nosaltres, el que fa larevista electronica soc de la Llagosta al Valles a 13 kilometres de Barcelona, la meva amiga Susana la que se encarrega de larevista de pape es de Barcelona, perdoneu del que escriu, las mevas faltas de ortografia estem començan a fe a questa revista en lanostre llengua y no estem acostumats a escriura en catalá, pero farem el possible per fe aquesta tasca tan bonica, que es açercala nostre llengua Catalaná al mon, incluim vostre direccio y el gif. animat que em trobat el mes bonic de tots a la nostre pagine enCatalá.
Gràcies per tot, i a reveure. Vostres amics per sempre de Amics and Friends
http://www.redestb.es/personal/jesusjose/amics.html versio en catala
e-mail Jesus jesusjose@mx2.redestb.es e-mail Susana sus@meridian.es

LINCAWEB- .

Hem rebut el teu missatge en relació a les altes de les Webs en el vostre buscador i t'agraeixo haver-ho fet. M'agradaria comentar-te alguna cosa en relació al teu missatge, i sense ànims d'ofendre, pel que et demano disculpes anticipadament si això esprodueix.
Nosaltres introduim les Webs dels nostres clients, en l'idioma que elclient considera oportú. En tot moment és el client el que decideix quéés el que més li convé, i això no implica que a nosaltres ens agradi ono, o estem a favor o en contra.
El mateix penso que és extrapolable alsnostres clients, com tú saps Internet és d'abast mundial, i una Web encatalà queda limitada a l'àmbit català, si el nostre client té una majoria de clients a la resta de l'Estat espanyol, o fora del territoriespanyol, ja em diràs quina rentabilitat pot treure a dita Web si la seva estratègia és reforçar la presència en dits mercats. El que vull dir amb això, és que una cosa són els ideals que poguemtenir, i altra cosa és la realitat de la nostra activitat professional,i amb els nostres condicionants, resulta difícil compaginar-les, malgratho intentem.
Andorra, és cert, és un país amb el català com a llengua oficial, l'únic al món, i gràcies a aquest fet es pot escoltar el nostre idioma a l'ONU, malauradament a Andorra hi ha molta part de la població que és immigrada, i no catalanoparlant, i no podem pretendre que tothom parli el català. L'ideal és que a mida que es va integrant aquest col.lectiu el catalàpassi a convertir-se en el seva llengua d'expressió habitual, al carrer i a la feina. Això no és feina d'un dia ni d'un any, aquesta feina integradora passa per un esforç per part de tots, primerament nostre acceptant la realitat de cadascú i després per part d'ells fent l'esforç per parlar la nostra llengua.
Considero que no podem esperar generositat d'algú amb el que nosaltres no som generosos, i no podem esperar que aquesta gent accepti la nostrarealitat si nosaltres no acceptem la seva. La llei del català en la que està treballant el nostre Govern, ha de serintegradora i respetuosa amb el immigrants no catalanoparlants, no s'han de sentir exclosos, sinò que els hem de facilitar les eines i un marc integrador per que sentin com nosaltres i s'atreveixin a parlar la nostra llengua, qualsevol imposició en aquest terreny penso que estarà condemnada al fracàs. Penso que solament des d'aquesta acceptació mútua es podrà arrivar apostures d'enteniment i comprensió per part de tots, i penso que per part nostra em de procurar no veure, o voler veure, una certa mania persecutòria on no hi és.
He viscut a Madrid durant 4 anys, i he sentit a vegades, més de les que voldria, com em deien "polaco", que té connotacions negatives, malauradament no han estat molts, el més fàcil és simplificar a que a Madrid tots són així i que estan en contra dels catalans, però això no ajuda a resoldre el problema, qualsevol extrem és dolent, i el veure les coses com o blanc o negre, o estàs a favor o en contra, penso que no ens ajuda gens, al contrari. Soc andorrà, parlo el català i el considero la meva llengua, a casa meva parlem castellà per que la meva mare és gallega, i com tu saps, quan més gran és una persona més li costa adquirir nous hàbits. En canvi el que hem costa acceptar és que nosaltres mateixos no escrivim bé la nostra pròpia llengua.
Atentament Lluís M. BARROS Dtor. d'ANDORNET

LINCAWEB- .


Torna a Opinions. O directament a