LINCAWEB

OPINIONS

Aquesta pàgina s'està construint amb les opinions dels diferents mitjans de comunicació sobre el fenòmen


LINCAWEB, LA GRAN TERANYINA DE LA LLENGUA CATALANA És el títol del suplement Diumenge del diari Avui, que explica en l'apartat Multimèdia amb extensió de mitja pàgina i fotos a tot color de captures de pantalla i explicació de Virginia Mascaró sobre diversos aspectes del nostre servidor.
L' AVUI primer diari en català.


LINCAWEB, LINEA DIRECTE AMB EL CATALÀ A INTERNET Títol del reportatge que analitza els serveis i altres del Primer directori de llengua catalana i recursos en català a Internet. Fotografies, comentaris i entrevista al autor de LINCAWEB.
EL NOU9 Periòdic informació general a les comarques. Inclòs en totes les edicions comarcals del Ripollés, Osona, Vallés Oriental, Vallés Occidental i Maresme.


UNA EXPERIENCIA APASIONANT Portada complerta de la revista d'informació cultural EL FEMER, amb fotografia de LINCAWEB i una columna a les pàgines centrals destinada a informació del nostre servei dins d'un especial sobre Internet.
EL FEMER Revista d'informació cultural editada a Gurb (Osona).

LINCAWEB es un completo directorio de recursos web en catalán.
Centre Telemàtic Valencià
Recomendado
Salón de invitados.
Invitados famosos
Páginas destacadas de los usuarios de CTV.


LINCAWEB Entrevista a Xavier Molera al programa de Ràdio de Onda Cero Catalunya, Power Up presentat per Marc Balbeny.
ONDA CERO CATALUNYA Emissora de Ràdio d'abast arreu del principat de Catalunya.

LINCAWEB. Completa colección de enlaces a recursos en la lengua catalana. También existe una versión en español . Según su autor, Xavier Molera, Lincaweb es el primer directori de recursos en català a Internet, "més de set-cents punts web en català. Si conoces alguna web que no tenga relacionada no dudes en mandarle un mensaje.
Agenda de direcciones HTML. Es la més gran recopil-lació a Internet de direccions relaciones amb la programaciò en HTML. (En Espanyol)

Páginas Web

LINCAWEB.
En aquest cas no es tracta de la web d'una empresa, ni d'un servei dirigit a empreses. Es tracta de un directori de recursos en català a Internet.
Ja esta bé, que li surtin competidors a Vilaweb.
El sector català d'Internet es ben mereix l'existència de més d'un directori de recursos, i sembla que més d'un se'n comença a adonar.
(Ah! no t'oblidis d'engegar els altaveus per escoltar la música d'entrada a Lincaweb).
[www.ctv.es/USERS/xmolerap/lincaweb.html]
Argus serveis telemàtics

notícies intercom.
Recursos en Catalán: Catalunya es una de las zonas donde la introducción de Internet alcanza una de las cotas más elevadas y así lo refleja la aparición de nuevos recursos y directorios para los internautas catalanes. CerCAT (http://www.cercat.com) es un nuevo directorio de búsqueda de recursos en catalán que esta obteniendo en los últimos meses una importante aceptación por parte de los usuarios. También en el mismo directorio podemos encontrar Lincaweb (http://www.cercat.com/lincaweb) dedicado a ordenar la presencia de recursos sobre lengua catalana en todo el mundo. 970685

La visita a LINCAWEB, és obligada.
CatalaNet, Primer diccionari a Internet de terminología cibernàutica.


LINCAWEB és un índex meticulós de llengua catalana, amb els seus problemes, i primera pàgina de recursos d'Internet en català --de moment, unes 800 pàgines a tot el món.
Vilaweb
Recursos. Llengua.


Altres radios s'han fet ressò de LINCAWEB, Des de els seus programes de ràdio.
Radio Ripollet, Ona Radio Girona mitjançant el seu programa Enteranyinats i altres programes de ràdio.

A tots ells, i molts altres que han fet menció del servidor de la llengua catalana, el punt que recull la presència de la llengua catalana al món. A tots ells el nostra profunt agraïment. moltes gràcies a tots.


Tornar a Opinions
Tornar a