PUBLICITAT  A  CerCAT
format publicitat 

control audiència 

solicitar informació 

tornar a CerCAT Tant si la vostra estratègia comercial és presentar-se al public, fer imatge de marca, promocionar un producte o servei, generar consultes, anunciar esdeveniments o reforçar la vostra presència a Internet, segur que anunciar-se mitjatçant un "banner" o un patrocini es la forma més efectiva d'aconseguir-ho. 


 
I perquè no ?


La despesa en publicitat a Internet augmenta constantment, és un mitjà nou amb un altíssim potencial per fer conèixer la vostra organitçació i serveis. Invertir en publicitat en un cercador és a més a més una de les millors opcions, ja que procura una gran audiència que és possible segmentar fàcilment.

L'objectiu en tota inversió - en aquest cas en publicitat - és rentabilitzar-la al màxim. Si la vostra organització s'anuncia en un suport on l'audiència està clarament definida aleshores aquest objectiu és fàcilment assumible.

Dintre de
CerCAT us podeu anunciar en qualsevol de les seccions temàtiques o regionals, de forma que si per exemple voleu publicitar menjar per gats, podeu escollir el segment de l'audiència (animals>animals domèstics>gats) per arribar amb tota seguretat a un públic relacionat d'alguna manera amb els gats, evitant així invertir en una audiència deslligada del tema. Igualment podreu patrocinar certes seccions del cercador.

Nosaltres us oferim un suport perque la vostra audiència tingui la possibilitat de entrar en contacte d'una forma ràpida i directa amb el catàleg complert dels vostres serveis.
 
 PUBLICITAT

[ forma publicitat ][ control audiència ][ solicitar informació ]


CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT