PUBLICITAT  A  CerCAT
introducciˇ 

control audiencia 

solicitar informaciˇ 

tornar a CerCAT 
Les avantatges d'un banner respecte a la publicitat tradicional son evidents: el fet de poder ser un soport animat el proveix d'un fort atractiu que a mÚs a mÚs multilplica l'area del missatge i les seves possibilitats creatives. 


 
Format de la publicitat

CerCAT us ofereix dues possibilitats per promocionar la vostra organitzaciˇ.

---- 1. BANNER -----
 • Espai publicitari en format rectangular de 460x60 pixels.
  Es podrÓ entregar en format .gif (animat o no) o en format .jpg.
   
 • El banner haurÓ de ser en CatalÓ i en cap cas podrÓ superar els 15k.
   
 • Si desitgeu fer servir un applet de Java com a eina publicitÓria, aquest applet s’haurÓ d’adjustar als parÓmetres abans esmentats (460x60pixels/15K). En aquest ˙ltim cas heu de ser conscients de que no tots els navegadors soportan Java i que per tant la vostra udiŔncia es pot veure redu´da.
   
 • CerCAT es reserva sempre el dret de no admetre un banner que pugui ser ofensiu per a qualsevol organitzaciˇ o particular.
   
 • CerCAT us ofereix la possibilitat de que el nostre equip de disseny us crei els banners conservant la vostra imatge corporativa.
   
 


Exemple de publicitat mitjatšant un
banner Publicitat a CerCAT        
         
 
--- 2. SPONSORITZACIONS ----


Aquesta Ús la segona opciˇ que us oferim per promocionar els vostres serveis. L'esponsoritzaciˇ consisteix en associar intimament el vostre nom i la vostra imatge amb CerCAT.
     
 
Us oferim tres Órees a on poder situar publicitat en forma d'esponsoritzaciˇ.
 • el cercador
  Podeu ser
  sponsors de tot el cercador, i d'aquesta forma constarÓ en totes i cada una de les pÓgines que serveixi CerCAT. La vostra imatge s'dentificarÓ amb la nostra i el missatge tindrÓ el valor afegit de donar suport a l'activitat puntera de CerCAT.
   
 • els f˛rums
  TambÚ podeu
  esponsoritzar els forums de CerCAT. Els f˛rums sˇn espais de comunicaciˇ a on tothom i diu la seva. El vostre missatge apareixerÓ a la capšalera del f˛rum fent constar la vostra organitzaciˇ com esponsor de l'espai de discussiˇ.
   
 • la llista
  Finalment tambÚ podeu
  patrocinar la nostra llista de correu. En cada un dels missatges de la llista hi constarÓ el vostre nom i senyes indicant que sou els patrocinadors.
   
         S'ha demostrat recentment que la publicitat en forma d'esponsoritzaciˇ Ús una possibilitat encara mÚs efectiva que els banners.
Si els vostres serveis s'identifiquen amb la filosofia de CerCAT, aleshores segur que aquestÓ es la vostra millor opciˇ.PUBLICITAT

[ introducciˇ ][ control audiŔncia ][ solicitar informaciˇ ]


CerCAT ę 1997. Una creaciˇ d'INTERVIC «. Suport tŔcnic d'ILIMIT